The GW-Apps is geared toward discussions of Window-Eyes and GW Micro apps. Any subscriber of the GW-Apps list has the ability to post on-topic messages.

From:

 FLRedRoses@aol.com

Subject:

 Window eyes

Date:

 Sat, May 26, 2012 4:41:25 pm
--part1_5734.1181acab.3cf299f5_boundary
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Language: en

I find that window eyes does not work with aol.



In a message dated 5/26/2012 4:20:22 P.M. Eastern Daylight Time,
steve@gwmicro.com writes:

Kostadin,

This is possible as we haven't tested GWConnect in this scenario. Can
you email me your %appdata%gwconnectgwconnect.log file to
steve@gwmicro.com?

Steve




On 5/26/2012 1:27 PM, Kostadin Kolev wrote:
> Hello Steve,
>
> 1. I'm using GWConnect in english.
> 2. I've done a clean install of GWConnect and then, just to be sure, a
> reset of the GWConnect settings from its "Help" menu. It didn't help -
> the issue still occurs.
> I've set GWConnect to not keep any history and things improved a
> little bit - now the chat window will most likely open, but when I
> start typing a chat or when I try to send it, GWConnect freezes again.
> I've noticed, that when GWConnect freezes, most of the time my Skype
> account goes ofline (at least for other Skype users).
>
> Hmm, very interesting: I disabled the displaying of timestamps in the
> chat history and was able to send one message successfully and receive
> one back, But when I started typing the 2nd one - GWConnect froze
> again. Could my issue be related to the handling of the date/time
> format on my system by GWConnect, since those are set to the bulgarian
> standards (?).
>
> ___
> Best wishes,
> Kostadin Kolev
>
> На 26.5.2012 г. 16:55 ч., Stephen Clower написа:
>> Greetings,
>>
>> In which language are you running GWConnect? If not English, does
>> changing to English make a difference? Have you reset your preferences
>> back to the defaults? If not, you can do this by executing "Reset
>> Settings" from inside the Help menu.
>>
>> Steve
>>
>>
>>
>>
>> On 5/26/2012 3:42 AM, Kostadin Kolev wrote:
>>> Hello Jim,
>>>
>>> I'm not sure that is the cause for my issue, due to at least 2 reasons:
>>> 1. Due to this issue, I'm not able to use GWConnect properly and I
>>> doubt that it has stored a lot of history information in its
>>> databases. Although I must say that after setting GWConnect to store
>>> its history only for a weekly period, I was able to open the chat
>>> window for a problematic contact.
>>> 2. Even when I managed to open the chat window for a problematic
>>> contact, the moment I started typing a chat message, GWConnect stopped
>>> responding and I had to terminate it forceably.
>>> I will probably try a clean install of GWConnect and see if that helps..
>>>
>>> P.S.: One of those problematic contacts is echo123 and even now I
>>> can't open its chat window.
>>>
>>> ___
>>> Best wishes,
>>> Kostadin Kolev
>>>
>>> На 26.5.2012 г. 07:56 ч., Jim Grimsby JR. написа:
>>>> Hi,
>>>> How much of the history are you asking gw connect to load in your
>>>> history log for each chat? If you have a rather large history for a
>>>> contact gw connect might stop responding or take a long time to
>>>> display the chat window. So try checking this in options and setting
>>>> it to something smaller.
>>>> Btw very happy with gw connect. It will finely replace skype on my
>>>> box here.
>>>> Hth
>>>>
>>>>
>>>> Jim Grimsby JR.
>>>> E-mail and Windows Live Messenger: Jgrimsby@roadrunner.com
>>>> Skype Jim.grimsby
>>>> Twitter Jgrimsby
>>>>
>>>>
>>>> -----Original Message-----
>>>> From: Kostadin Kolev [mailto:kostadin.kolev1985@gmail.com]
>>>> Sent: Friday, May 25, 2012 8:08 AM
>>>> To: gw-apps@gwmicro.com
>>>> Subject: GWConnect - a few issues
>>>>
>>>> Hello all,
>>>>
>>>> I have a problem with GWConnect. I can't open a chat window for an
>>>> online contact. I've set Enter to open a chat window, I focus on the
>>>> contact in question (online) and press Enter - nothing happens. I
>>>> press
>>>> Control+T to invoke the contact's chat window - still nothing
>>>> happens. I
>>>> don't want Enter to call the selected contact, so I've experimentally
>>>> set it to do nothing and pressed Control+T - still no chat window
>>>> appearing. I can call the contact in question just fine, but from the
>>>> main window. Invoking the chat window for an ofline contact works
>>>> just fine. Sometimes, if I press Enter on an online contact, not only
>>>> does not the chat window appear, but GWConnect freezes and I have to
>>>> forceably terminate it. If by any chance the chat window appears
>>>> without GWConnect freezing, the minute I start chatting or calling
>>>> the contact in question, GWConnect freezes again and I have to
>>>> forceably terminate it. I'm using NVDA as my screen reader, but I can
>>>> reproduce it even without a screen reader running. Actually, now I've
>>>> noticed that it does not apply to all online contacts, but it applies
>>>> to some ofline contacts as well. What's going on?
>>>>
>>>> I'm using GWConnect 2.0, but this started happening around v1.03 or
>>>> 1.04. I'm using Windows 7 Ultimate SP1 32-bit with all updates. My
>>>> regional and language settings in the Control Panel are set to
>>>> "bulgarian".
>>>>
>>>> Thanks in advance!
>>>>
>>>> ___
>>>> Best wishes,
>>>> Kostadin Kolev
>>>>
>>>>
>>

--
--
Stephen Clower
Product support specialist& App Development
GW Micro, Inc. * 725 Airport North Office Park, Fort Wayne, IN 46825
260-489-3671 * gwmicro.com



--part1_5734.1181acab.3cf299f5_boundary
Content-Type: text/html; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Language: en

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv=Content-Type>
<META name=GENERATOR content="MSHTML 9.00.8112.16443"></HEAD>
<BODY style="FONT-FAMILY: Comic Sans MS; COLOR: #000000; FONT-SIZE: 10pt"
id=role_body bottomMargin=7 leftMargin=7 rightMargin=7 topMargin=7><FONT
id=role_document color=#000000 size=2 face="Comic Sans MS">
<DIV>I find that window eyes does not work with aol.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>
<DIV>In a message dated 5/26/2012 4:20:22 P.M. Eastern Daylight Time,
steve@gwmicro.com writes:</DIV>
<BLOCKQUOTE
style="BORDER-LEFT: blue 2px solid; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px"><FONT
style="BACKGROUND-COLOR: transparent" color=#000000 size=2
face=Arial>Kostadin,<BR><BR>This is possible as we haven't tested GWConnect in
this scenario. Can <BR>you email me your %appdata%gwconnectgwconnect.log
file to <BR>steve@gwmicro.com?<BR><BR>Steve<BR><BR><BR><BR><BR>On 5/26/2012
1:27 PM, Kostadin Kolev wrote:<BR>&gt; Hello Steve,<BR>&gt;<BR>&gt; 1. I'm
using GWConnect in english.<BR>&gt; 2. I've done a clean install of GWConnect
and then, just to be sure, a <BR>&gt; reset of the GWConnect settings from its
"Help" menu. It didn't help - <BR>&gt; the issue still occurs.<BR>&gt; I've
set GWConnect to not keep any history and things improved a <BR>&gt; little
bit - now the chat window will most likely open, but when I <BR>&gt; start
typing a chat or when I try to send it, GWConnect freezes again.<BR>&gt; I've
noticed, that when GWConnect freezes, most of the time my Skype <BR>&gt;
account goes ofline (at least for other Skype users).<BR>&gt;<BR>&gt; Hmm,
very interesting: I disabled the displaying of timestamps in the <BR>&gt; chat
history and was able to send one message successfully and receive <BR>&gt; one
back, But when I started typing the 2nd one - GWConnect froze <BR>&gt; again.
Could my issue be related to the handling of the date/time <BR>&gt; format on
my system by GWConnect, since those are set to the bulgarian <BR>&gt;
standards (?).<BR>&gt;<BR>&gt; ___<BR>&gt; Best wishes,<BR>&gt; Kostadin
Kolev<BR>&gt;<BR>&gt; На 26.5.2012 г. 16:55 ч., Stephen Clower
написа:<BR>&gt;&gt; Greetings,<BR>&gt;&gt;<BR>&gt;&gt; In which language are
you running GWConnect? If not English, does<BR>&gt;&gt; changing to English
make a difference? Have you reset your preferences<BR>&gt;&gt; back to the
defaults? If not, you can do this by executing "Reset<BR>&gt;&gt; Settings"
from inside the Help menu.<BR>&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;
Steve<BR>&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;<BR>&gt;&gt; On 5/26/2012
3:42 AM, Kostadin Kolev wrote:<BR>&gt;&gt;&gt; Hello
Jim,<BR>&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt; I'm not sure that is the cause for my
issue, due to at least 2 reasons:<BR>&gt;&gt;&gt; 1. Due to this issue, I'm
not able to use GWConnect properly and I<BR>&gt;&gt;&gt; doubt that it has
stored a lot of history information in its<BR>&gt;&gt;&gt; databases. Although
I must say that after setting GWConnect to store<BR>&gt;&gt;&gt; its history
only for a weekly period, I was able to open the chat<BR>&gt;&gt;&gt; window
for a problematic contact.<BR>&gt;&gt;&gt; 2. Even when I managed to open the
chat window for a problematic<BR>&gt;&gt;&gt; contact, the moment I started
typing a chat message, GWConnect stopped<BR>&gt;&gt;&gt; responding and I had
to terminate it forceably.<BR>&gt;&gt;&gt; I will probably try a clean install
of GWConnect and see if that helps.<BR>&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt; P.S.: One
of those problematic contacts is echo123 and even now I<BR>&gt;&gt;&gt; can't
open its chat window.<BR>&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt; ___<BR>&gt;&gt;&gt; Best
wishes,<BR>&gt;&gt;&gt; Kostadin Kolev<BR>&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt; На
26.5.2012 г. 07:56 ч., Jim Grimsby JR. написа:<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;
Hi,<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; How much of the history are you asking gw connect to
load in your<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; history log for each chat? If you have a
rather large history for a<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; contact gw connect might stop
responding or take a long time to<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; display the chat window.
So try checking this in options and setting<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; it to
something smaller.<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Btw very happy with gw connect. It will
finely replace skype on my<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; box here.<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;
Hth<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Jim Grimsby
JR.<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; E-mail and Windows Live Messenger:
Jgrimsby@roadrunner.com<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Skype
Jim.grimsby<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Twitter
Jgrimsby<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;
-----Original Message-----<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; From: Kostadin Kolev
[mailto:kostadin.kolev1985@gmail.com]<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Sent: Friday, May
25, 2012 8:08 AM<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; To:
gw-apps@gwmicro.com<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Subject: GWConnect - a few
issues<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Hello
all,<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; I have a problem with GWConnect.
I can't open a chat window for an<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; online contact. I've set
Enter to open a chat window, I focus on the<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; contact in
question (online) and press Enter - nothing happens. I <BR>&gt;&gt;&gt;&gt;
press<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Control+T to invoke the contact's chat window -
still nothing <BR>&gt;&gt;&gt;&gt; happens. I<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; don't want
Enter to call the selected contact, so I've experimentally<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;
set it to do nothing and pressed Control+T - still no chat
window<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; appearing. I can call the contact in question just
fine, but from the<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; main window. Invoking the chat window
for an ofline contact works<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; just fine. Sometimes, if I
press Enter on an online contact, not only<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; does not the
chat window appear, but GWConnect freezes and I have to<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;
forceably terminate it. If by any chance the chat window
appears<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; without GWConnect freezing, the minute I start
chatting or calling<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; the contact in question, GWConnect
freezes again and I have to<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; forceably terminate it. I'm
using NVDA as my screen reader, but I can<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; reproduce it
even without a screen reader running. Actually, now I've<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;
noticed that it does not apply to all online contacts, but it
applies<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; to some ofline contacts as well. What's going
on?<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; I'm using GWConnect 2.0, but this
started happening around v1.03 or<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; 1.04. I'm using Windows
7 Ultimate SP1 32-bit with all updates. My<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; regional and
language settings in the Control Panel are set to<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;
"bulgarian".<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Thanks in
advance!<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; ___<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Best
wishes,<BR>&gt;&gt;&gt;&gt; Kostadin
Kolev<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;&gt;&gt;<BR>&gt;&gt;<BR><BR>--
<BR>--<BR>Stephen Clower<BR>Product support specialist&amp;&nbsp; App
Development<BR>GW Micro, Inc. * 725 Airport North Office Park, Fort Wayne, IN
46825<BR>260-489-3671 *
gwmicro.com<BR><BR></FONT></BLOCKQUOTE></DIV></FONT></BODY></HTML>
--part1_5734.1181acab.3cf299f5_boundary--