The GW-Apps is geared toward discussions of Window-Eyes and GW Micro apps. Any subscriber of the GW-Apps list has the ability to post on-topic messages.

From:

 Curtis Delzer <curtis@gondtc.com>

Subject:

 Re: GW connect sounds

Date:

 Thu, Apr 19, 2012 5:05:10 pm
--=====================_174003671==.ALT
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"; format=flowed

check your volume mixer in windows 7, making sure that gw-connect is
not muted for that device.


At 09:31 AM 4/19/2012, you wrote:
>Good morning all:
>
>I am having a problem with Gw connect sounds.
>I have reinstalled and checked everything.
>I can not get any sound out of it when am signing online, making a call, or
>any of the sounds.
>I can use it to talk to people.
>I have no problem there.
>I have all the sound events assigned.
>I use a USB headset.
>The sounds are assigned to the device.
>Would anyone have any ideas?
>Thanks.

--=====================_174003671==.ALT
Content-Type: text/html; charset="us-ascii"

<html>
<body>
<font size=3>check your volume mixer in windows 7, making sure that
gw-connect is not muted for that device.<br><br>
<br>
At 09:31 AM 4/19/2012, you wrote:<br>
<blockquote type=cite class=cite cite="">Good morning all:<br><br>
I am having a problem with Gw connect sounds.<br>
I have reinstalled and checked everything.<br>
I can not get any sound out of it when&nbsp; am signing online, making a
call, or<br>
any of the sounds.<br>
I can use it to talk to people.<br>
I have no problem there.<br>
I have all the sound events assigned.<br>
I use a USB headset.<br>
The sounds are assigned to the device.<br>
Would anyone have any ideas?<br>
Thanks.</font></blockquote></body>
</html>

--=====================_174003671==.ALT--